1. Grupa podrške – ODABRALI TATE

U utorak 19.09.2023. u 20:00 sati u MO Horvati Srednjaci, Horvaćanska cesta 54, Ines Kovačić iz Udruge Životna linija održala je grupu podrške u sklopu projekta „ODABRALI TATE – djeca u fokusu “.

Na početku je sve pozdravila voditeljica projekta Melita Požgaj i ispričala što će se kroz deset mjeseci događati u sklopu projekta.

Ines Kovačić, dopredsjednica Udruge Životna linija je izrazila zadovoljstvo što su ona osobno, kao i Udruga, ponovno dio istoga, a zatim predstavila i objasnila način rada. Kako se bavi grupnom analizom, pojasnila je i benefite rješavanja problema u ovakvoj vrsti setinga, iako se ovdje radi o grupi podrške koje je više namijenjena podršci, razmjeni iskustava i međusobnom pomaganju. Kako svi naši problemi nastaju u nekoj od grupa, bilo onih obiteljskih, prijateljskih, poslovnih i slično, tako je uputno i probleme rješavati u nekoj vrsti grupe, navela je. Pozvala je korisnike da slobodno podijele što žele, a kako su navodili da imaju djecu različitih uzrasta, kroz razvojne faze djeteta im je pokušala približiti i pomoći kako bi što bolje razumjeli što se događa s njihovom djecom.

Više možete pročitati na linku koji vodi na web stranicu Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo:

ODABRALI TATE – Grupa podrške