Obilježili smo Svjetski dan prevencije suicida

Povodom Svjetskog dana prevencije samoubojstava 10. rujna 2020. upalili smo 566 svijeća (lampiona) na Trgu Petra Preradovića (Cvjetnom trgu) u Zagrebu u spomen na isto toliki broj osoba koje su tijekom prošle godine izvršile suicid.

Želimo zahvaliti svima što su se odazvali te podržali našu akciju i pomogli u širenju svijesti o ovom velikom problemu. Posebna hvala Sandri Poldrugač Gostrec i Željku Gostrecu te njihovom obiteljskom obrtu Lampaš na donaciji lampiona, Krešimiru Kuliću i njegovoj Tvornici reklama na besplatnoj izradi plakata, novinarima koji redovno prate naše akcije i o istima izvješćuju, svim volonterima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji cijele akcije, izrađivali prigodne magnete koje smo mogli podijeliti građanima, djevojkama koje su hrabro iznijele svoje osobne priče u želji da pomognu što većem broju ljudi…

Naravno ništa od toga ne bi bilo moguće da nema predsjednika Udruge Tina Pongraca koji iz godine u godinu nesebično radi, pomaže drugima, upozorava na probleme, okuplja oko sebe brojne dobre i kvalitetne ljude u želji da postanemo bolje i zdravije društvo. Također od hvala i njegovoj supruzi i kćeri koje su uvijek velika podrška!